Credo I. sarokgarnitúra
Sarokgarnitúra
Sarokgarnitúra Credo Kanizsa Trend
  • Sarokgarnitúra Credo Kanizsa Trend
  • Sarokgarnitúra Credo Kanizsa Trend ágyazható ülőgarnitúra
  • Sarokgarnitúra Kanizsa Trend Credo
  • Kanizsa Trend Credo ülőgarnitúra
  • Kanizsa Trend Credo Sarokgarnitúra
  • Kanizsa Trend Credo Ágyazható Sarokgarnitúra
  • Kanizsa Trend Credo ágyazható ágyneműtartós sarokgarnitúra

Ülőgarnitúra paraméterei:

Credo sarokgarnitúra (Kanizsa Trend – Sit&More): Rendkívül gazdag felszereltségű, kiemelkedő komfortú ülőgarnitúra. Hullámrugós ülőfelületét kellemesen puha, mégis tökéletes tartást biztosító habok teszik ellenállhatatlanul kényelmessé.

Talán egyik legpraktikusabb, a mindennapokban jól kihasználható funkció az előre húzható háttámla, amivel az ülőfelület mélységét lehet beállítani. Egy könnyed mozdulattal előre billenthető a háttámla, így alacsonyabb felhasználók is megfelelő üléspozíciót tudnak felvenni.

3 db racsnis szerkezetű fejtámlával van felszerelve, amit több fokozatban lehet az ideális szögbe állítani, valamint a kartámlák is dönthetők a még komfortosabb támaszték érdekében.

Ágyazható sarokgarnitúra, melynek extra széles fekvőfelületén a legnagyobb kényelemben töltheti az egész éjszakát. A fémszerkezetű ágyfunkció kellően stabil és strapabíró. Alap esetben szürke színű kárpitozást kap, de választható színazonos bevonóval is. Amennyiben a vendégeknek szánt takarókat is szeretné egyszerűen eltárolni, úgy a lábtartós elemet megrendelheti felnyíló ágyneműtartóval.

A Credo ülőgarnitúra a legkiválóbb minőségű szövet kárpitokkal rendelhető. A korpusz és a felső rész színe igény szerint kombinálható. Egyik legnépszerűbb az un. SOFTCLEAN bevonó, mely magas kopásállóságát és könnyű tisztíthatóságát a szövetszálak speciális felületi bevonatának köszönheti, amiről egy nedves törlőkendő segítségével, kárpittisztító használata nélkül, szinte bármilyen szennyeződés eltávolítható. Azok is megtalálhatják számításukat, akik valódi bőr ülőgarnitúrát keresnek, mivel a Credo modell időtálló Longlife bőr kárpitokkal is megrendelhető.

A Credo sarokgarnitúra kétféle méretben (300x200 cm és 285x250 cm), valamint U-form (363x250x200 cm) összeállításban, jobbos és balos kivitelben egyaránt megrendelhető.

 

A kiírt ár csak az ágyfunkciót, a fejtámla-, karfa-, háttámla funkciót tartalmazza, az ágyneműtartó külön felárért rendelhető!

 

 

Típus: 
Sarokgarnitúra
Irány: 
Variálható
Funkció: 
Ágyazható + ágyneműtartós
Méret: 
300
X 200
Huzat: 
Szövet ülőgarnitúra
Készlet: 
Rendelhető
Az ülőgarnitúra ára szövetkategóriák és választott funkciók szerint változik
Outlet ár: 
469 900 Ft-tól

Costello sarok
Sarokgarnitúra
Outlet ár: 
454 900 Ft
Pale II. sarok
Sarokgarnitúra
Pale ülőgarnitúra (Kanizsa Trend): ágyazható sarokgarnitúra, rugós ülőfelülettel, 5 db fokozatosan dönthető fejtámlával.
Outlet ár: 
469 900 Ft
Polaris I. sarok
Sarokgarnitúra
Kanizsa Trend Polaris ülőgarnitúra
Outlet ár: 
364 900 Ft
Las Palmas sarok
Sarokgarnitúra
Kanizsa Trend - Sit&More | Las Palmas ülőgarnitúra
Outlet ár: 
509 900 Ft
Tonga sarok
Sarokgarnitúra
Eredeti ár: 
399 900 Ft
Outlet Extra ár: 
319 900 Ft
Watch sarok
Sarokgarnitúra
Watch kanapé - ágyazható ülőgarnitúra, fejtámla funkció Kanizsa Trend - Sit&More
Outlet ár: 
369 900 Ft